Bijeenkomst 21 maart 2013

IBAN en het SEPA Europees betalingsverkeer met alle veranderingen die er aan zitten komen, stonden deze avond als thema centraal. Toepasselijk was onze locatie: de Rabobank in Surhuisterveen waar we heerlijk zijn ontvangen met een lekker buffet, een presentatie over de gevolgen van IBAN/SEPA en aansluitend een rondleiding door het gebouw. Verrassend hoe leeg de bureaus…. Het leek of er niet wordt gewerkt. Maar alles gaat er digitaal. Geen kasten meer nodig, geen dossiers, geen prullenbakken… Wij suver jaloers. Daarna was er nog alle gelegenheid tot napraten en netwerken.

Ons volgende uitje (alleen voor leden) is alweer de afsluitende bijeenkomst van dit seizoen. Dan gaan we op bezoek bij de power vrouwen Weduwe Joustra en Tryntsje Spanninga. Alle VIZ-leden natuurlijk van harte welkom!

 

buffet buffet2 buffet3 buffet4 Aline bestuur napraten napraten2 napraten3 netwerken netwerken2 netwerken3 presentatie presentatiecorry presentatienieskeadema presentatienieskeadema2 rondleiding rondleiding2 rondleiding3 rondleiding4 rondleiding5 rondleiding6 rondleiding7 rondleiding8 rondleiding9 rondleiding10